JUL I BRÅLANDA 2023 – lördag 2 december


Tomtetåget är nog det som är mest förknippat med Brålanda – och om folk utifrån inte känner till Brålanda i övrigt så är det väldigt många som vet vilket fantastikt arrengemang Jul i Brålanda är. Detta är dessutom något av en riktig hemvändarhelg. Följ gärna Jul i Brålandas Facebooksida.

Arbetsgruppen består av: Christina Milén Jacobsson, Bo Pettersson och Christer Waldemarsson. Företagarföreningens arbetsgrupp är dock bara en liten kugge i maskineriet: Lions Brålanda och många, många fler personer arbetar med Brålandas mest kända event.

 

PROGRAM 2023

KARTA 2023 

SPONSORER 2023

FACEBOOK

 

      

Sedan mer än 60 år färdas det fantastiska Tomtetåget genom Brålanda den första lördagen i december. En tradition som glatt stora som små med sina spektakulära ekipage, tomtar i mängder, musik och överraskningar. Välj själv om du vill medverka i paraden eller bara se på.

Förutom paraden bjuds det på julmusik, klädning av granen och möjlighet att åka häst och vagn. Under dagen hålls även julmarknad med försäljning, lotterier och underhållning från scenen. Ett antal knallar står och säljer sina kvalitetsprodukter och för den hungrige finns både julmat, fikabröd och våffelstuga.